Истински къщи, вдъхновени от измислени герои

Отдадени фенове на анимационни герои са стигнали до там, че са си построили къщи, точни копия на тези от любимите им филмчета. Вижте най-сполучливите от тях:

Къщата на хобитите

Тази къщурка е построена от фен на име Саймън Дейл, който не е нито архитект, нито дори работник на строеж. Той успял да я сътвори за 4 месеца, с помощта на свой роднина и случайни минувачи. Начинанието му е струвало 3 000 британски лири.

Къщата в стил Междузвездни войни

Построена е през 1970 г. от Клод Кинг от Тенеси и негови приятели. Издигната е в чест на Нийл Армстронг и кацането му на Луната. В днешно време хората я асоциират с филма „Междузвездни войни", който обаче излиза седем години след построяването на този уникален дом.

Къщата на семейство Симпсън

Намира се в Хендерсън, щата Невада, и е построена от маниак по анимационния сериал. Тя е е копие не само отвън, но и отвътре, като са спазени всички цветове, има същите мебели, стълби и т.н.

Къщата на семейство Флинстоун

Построена е в Португалия. Отвътре е съвременен дом, има си прозорци и обзавеждане.

Къщата на Барби

Създадена е от дизайнера Джонатан Адлър по случай 50-годишния рожден на Барби. Намира се на брега на Тихия океан, в Малибу, Калифорния. Вътре всичко е розово и точно в стила на Барби.

Къщата на Мини Маус

Намира се в парка на Мики Маус в Орландо, Флорида. Вътре е обзаведена точно както в анимационния сериал. Всичко е в безумни цветове, а ексцентричните електроуреди си функционират напълно нормално.

Къщата на Снупи

Тази версия на къщата на Снупи служи за гише информация на комплекс от игрища за бейзбол към музей в Санта Роза Калифорния.

Къщата от Hello Kitty

Къщата, посветена на една от най-известните котки в света, се намира в Тайпе, Тайван.

Къщата на Хайди

Не само, че къщата прилича много на тази на дядото на Хайди, но и пейзажът е същият.

Къщата на Батман

Тази английска къща не е била строена с целта да прилича на онази в Готъм сити, но силно наподобява на нея.


http://www.profit.bg/news.php?cid=1&id=60214

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme