Как предлагат брак милионерите в Ню Йорк
















В случай, че ви предстои да поискате ръката на любимата си и искате да го направите само както много богатите хора могат, ние ви предлагаме две неща- незабавно да oтлетите за Ню Йорк и да посетите две от най-известните места за брачно предложение с мартини. Това е най-новата мода в града на лукса, а хотели и барове специално предлагат и така наречените „ брачни пакети”. Те съдържат чаша от най-доброто мартини с диамантен пръстен, музикален съпровод и любовна бележка.

Едно от местата за тази цел, което предлага най-добрата услуга за брачно предложение е The Algonquin Hotel. Този хотел предлага да улесни всеки мъж, решен да предложи брак на любимата си. Пакетът за тази цел е чаша от най-скъпото мартини в света с няколко вида диамантени пръстени, които клиентът трябва да избере предварително. Цената за коктейла е различна, в зависимост от каратите на диаманта, но най-ниската граница е 10 000 долара. Специалният коктейл се сервира в прочутия бар на хотела- Blue Bar, един от най-знаковите за елита на Ню Йорк. От управата на хотела, също както във филма „ Хубава жена” знаят, че богатите мъже нямат време и точно затова предлагат да изпратят бижутер до всяка точка, която решеният да предложи брак избере. Най-бързата поръчка за този вид услуга досега е отнела приблизително 72 часа и е струвала на анонимен клиент повече от 30 000 долара.

Иновацията в този бранш бързо се разчува и скоро от други хотели започват да предлагат услугата, но пък от лъскавият The Algonquin Hotel остават първите, които улесняват всеки мъж, на които му предстои да попита „ ще се омъжиш ли за мен”. Хотелът е знаков за елита на Ню Йорк и е построен през 1902 година. От тогава насам е известен като център на светските и интелектуалните среди на Америка. Лобито му е било любимо на редица писатели сред които Фолкнър и Синклер Луис, както и имена от холивудски величини като Ава Гарнър, Франк Синатра и др.

Единствената достойна конкуренция на The Algonquin Hotel в пакетът за брачни предложения е Bridal Bar, отворен от Иванка Тръмп. Дъщерята на Доналд Тръмп предлага пакетът „ Нюйоркско предложение”, който включва диамантен пръстен, бутилка от най-скъпото шампанско, музикален съпровод и VIP сепаре с възможно най-редките рози, които се предлагат на пазара. Всичко това, плюс една една нощ в хотелите на Trump в Ню Йорк ще струва на бъдещия младоженец повече от 25 000 долар

http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=12&articleId=3279

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme