Бай Ганьо в офиса

Продължаваме отчасти загубената си кауза да ти доказваме, че когато поискаме (или средата го налага) не само можем да не сме простаци, но и близките ни чак не могат да ни познаят. Ето няколко приятелски съвета какво да (не) правиш в офиса, ако искаш да да ти е гот, докато се правиш, че работиш:

Не бъди стистнат като задника на девствен хомосексуалист!

Ако си вземеш чипс, бисквити или там какъвто и да е джънк фуд си длъжен да почерпиш всеки един от офиса, нищо, че повечето от тях не го правят!

Не се опитвай да се правиш на шеф,

само защото си от доста време в тази фирма! Хората се дразнят на надменни копеленца, при това с основание!

Не ближи гъза на шефа!

Няма по-гнусна картинка от това да гледаш как мъж прокарва език между долните задни бузите на своя началник! Разбира се, че говорим метафорично, но всеки плаща тази цена, за да стане „човекът на шефа".

Запази личния си живот за себе си!

Никой не го интересува колко точно жени си имал, как готви майка ти и защо ти е сърдито гаджетo? Вярно, много от колегите (и колежките) са махленски клюкарки и долни интриганти, но ти ги оставяй „гладни"!

Не псувай като каруцар!

Колкото и близки да чувстваш повечето си колеги, все пак помни, че това не е брат ти или баба ти, пред които нямаш задръжки! Всякакво изпускане на газове, без значение дали перорално или перанално също е кофти!

Говори извън офиса по телефона,

когато става дума за лични разговори! Първо разсейваш колегите си да прочетат статусите на приятели във Фейсбук и второ личните разговори, както казахме, са си само твоя територия!

Не се заяждай!

Не забравяй, че си там, за да работиш, а не за да изпадаш в евтини скандали с колегите си! Ако някой те дразни просто го отпиши от списъка си!

Източник: http://men.hotnews.bg/news_single.php?id=5741

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme