малко невероятни снимки на ледени форми

В духа на все по приближаващата се зима нека да разгледаме малко невероятни снимки на ледени форми, за да не ни е толкова студено когато наистина започне да става студено.

2

Много е лесно когато гледате тези снимки да ги объркате с рисунки върху ваза примерно или снимка на замразена вода отблизо.

3

Всъщност нещо много изумително на тези снимки, е че те са правени от предното стъкло на автомобил. Снимани отвътре за да се получи този ефект разбира се.

4

А защо на предното стъкло ще попитате. Всъщност то е стъклото, което се изстудява най – бързо от всички останали не само защото е директно срещу вятъра, но и защото има доста по – голяма повърхност от страничните стъкла примерно.

5

Всъщност тези снимки, поне за мен показват, че когато човек иска да направи нещо не му трябва нищо друго освен желанието. Подходяща ситуация просто винаги може да се намери.

6

Много интересно също така на някои от тези снимки, е че детайлите в тях изглеждат почти с 3Д ефект и честно казано като нищо може да бъде объркано със снимка на някоя гора примерно.

7

Интересно е дали това, което е направила майката природа може да бъде направено изкуствено от човешка ръка. Аз лично гласувам за не, но знае ли човек.

8

Също така някои от тези снимки изглежда сякаш дъждовна капка, паднала на стъкло е замръзнала почти моментално.

9

10

И както вече казах майката природа просто е в състояние да направи неща толкова красиви, че покрай тях спокойно може да бъде забравено, че е студено навън.

11

Източник: http://neshtoto.com/?p=5755

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme