В някои страни битуват много странни закони относно секса. Така, например, в страните на Близкия Изток е забранено да се убива овцата, с която деецът е имал сексуален контакт. Да се изяде такава овца се счита за "харам" - смъртен грях . Този, който направи това, никога няма да се окаже в рая в компанията на седемдесет девственици.

В Ливан, където половината население са християни, на мъжете официално им е позволено да правят секс със животни. Но и тук има важно ограничение: животното трябва да бъде от женски пол, съобщава Pravda.ru. За секс с мъжко животно перверзникът е заплашен от смъртно наказание. А пък в Индонезия под заплаха от съдебно преследване е даже простата и многообична мастурбация.

В Бахрейн мъжът гинеколог може да преглежда пациентката си, разглеждайки гениталиите й в огледало.

На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света.

В Хонконг на жената й е позволено да убие неверния си мъж, но само с голи ръце. Използването на оръжие не е позволено. В същото време обаче любовницата на мъжа може да бъде убита по всякакъв начин.

В Колумбия, в град Кали, жените могат да правят секс само с мъжете си. Майката на булката играе ролята на очевидец и е длъжна задължително да присъства в спалнята на младоженците по време на първата брачна нощ.

Щатите обаче са истински рекордьори по количество на идиотски секс-закони.
В Колорадо, например, е забранено да се целува спяща жена.
В Кънектикът мъжете не могат да целуват жените си в неделя.
Във Флорида официално е разрешена само мисионерската поза и е забранено да се целуват женските гърди по време на акта.
В Масачусетс на жените им е забраено да бъдат отгоре.
В Минесота е строго-престрого забранен сексът с птици.

Мъж от Нова Зеландия призна, че се е опитал да прави секс с коза, но вярвал, че няма да го хванат, защото "животните не говорят".

В съда в окръга Rangiora е било съобщено за пенсионера, който засега успява да скрие самоличността си от медиите. Той вкарал козата зад фермата си и опитал да осъществи сексуален акт с нея.

На съда било казано, че имало и усложнения и, че той "си вдигнал панталоните, потупал козата и си тръгнал."

Говорител на полицията казва: "Той се разкайва, но споделя, че не може да спре с подобен тип поведение."

68-годишния мъж от Canterbury пледирал виновен в обвинениео за опит за осъществяване на зверства с коза. Той ще започна да излежава присъдата си на 12 март.

www.erogance.net