Топ 10: Барове, само за мъже


Клуб Табу



Някои места са световно известни само заради добрите танцьорки. В тези изискани клубове ще намерите талантливи момичета, уютни местенца за сядане, добро обслужване и приятна атмосфера. Те не са обикновени стриптийз барове, а място само за изтънчени мъже. Сега ще ви представим най-добрите клубове за истински джентълмени.

10. Colibri - Хамбург, Германия
Санкт Паули, който се намира в областта Хамбург, може да се нарече Лас Вегас на секса. Със своите шумни и блестящи стриптийз барове може спокойно да се сравнява със столицата на американския хазарт. Колибри е типичен джентълменски клуб, но по-различен от тези в самия Хамбург. Явно, само голи жени не са достатъчни. Там ще може да се насладите и на секс на живо. Един от сценариите е “Смяната на пазача в Бъкингамския дворец”, в който ще видите млада госпожица да иска секс от сдържан английски пазач. Интересното е, че го правят на фона на класическа музика.

9. Dolls – Москва, Русия
Руския бизнес елит, та дори и чуждестранни бизнесмени и звезди, ходят в Долс, за да се насладят на женската красота. Това е първият стриптийз клуб в Москва и със своята елегантност и изтънченост се отличава значително от стандартните стриптийз клубове. Пред вас, голи до кръста, ще стоят най-красивите рускини. Изпълненията са много добри и всичко е направо уникално. Но за всичко качествено си има и определена цена, така че бъдете готови джобовете ви да олекнат доста.

8. Goldfingers - Мелбърн, Австралия
Голдфингърс е не само стриптийз бар. В него ще намерите ресторант, басейн и четири отделни зали. Там ще срещнете най-красивите жени в Австралия. В зависимост от това, колко близко ще са те и колко интимна ще е обстановката, си избирате къде да отидете. Това е мястото за най-видните и изтънчени мъже на континента.

7. Taboo Club- София, България
Табу Клуб е най-престижният и елегантен клуб в София, разположен в центъра на града, на жълтите павета. Петзвездното заведение се отличава с изключителния си интериор и твърдо държи на перфектното обслужване, перфектно. Персоналът е внимателно подбран, за да посрещне дискретно високите изисквания на престижната клиентела. Табу предлага наистина много възможности, за една незабравима вечер. Клубът е известен със специалните стаички, които предлагат еротични удоволствия. Някои от най- интересните са : Огледалната стая, Харемът, Jacuzzi- стаята и Екстремното помещение. В клуба има VIP зона, където гостите могат да се усамотят или да я наемат за частно парти.

6. Scores – Ню Йорк, САЩ
Най-добрият джентълменски клуб в Манхатън. Това е мястото, където Джордж Клуни празнува рождените си дни и където Чък Норис направи ергенското си парти. Голямо, изискано и с много момичета, готови да задоволят всеки вкус. Често може да срещнете звезди и богаташи, които да се наслаждават на стриптийз изпълнения. Ако успеете да си го позволите, можете да резервирате президентското място, където танцьорките ще обслужват само вас.

5. Blue Rose– Ибиса, Испания
Това е райското кътче за последователите на хедонизма (етическо учение, според което целта на човек е удоволствието). Зрелището е голямо, а страхотното преживяване - гарантирано. Може да наблюдавате взаимно изпълнение на две разгорещени танцьорки и дори понякога може да стане още по интересно, когато сметаната и шампанското се включат в действието. Уникалното в Blue Rose е взаимодействието на сценичните танцьорки с публиката, но разбира се може да се насладите на личен стриптийз от момичета, обичащи работата си.

4. К5 Релакс Клуб – Прага, Чехия
К5 е повече от джентълменски клуб. Да започнем с това, че има ресторант и бар, където красиви източно европейки танцуват, и завършим със сауна и масаж, където също може да се срещнете с прекрасни дами. Обслужват ви с усмивка и може да ги наемете за компания, като заплащането е на час. Може да ги заведете в една от 15-те различни по тематика стаи – от султански харем до рицарска спалня. С малко усилия и момичетата ще задоволят (почти)всяко ваше желание.

3. Crazy Horse– Париж, Франция
Забравете за Мулен Руж. Единствено в Крейзи Хорс може да намерите джентълменско кабаре с голи французойки. Всички места гледат към главната сцена, където сложни изпълнения на прелестни момичета показват всеки аспект на думата забавление. В Крейзи Хорс жените не трябва да се оценяват само по външния си вид (всичките са голи красавици), ами и по актьорските си изпълнения.

2. Seventh Heaven– Токио, Япония
Най-успешния клуб в Токио взима за танцьорки предимно момичета от Европа и Америка, които правят добро впечатление на клиентите благодарение на доброто си отношение. Сядат, за да си говорят с тях, без да ги натискат за питиета или да плащат за личен танц. Ако сте късметлия може и някоя красавица да ви сграбчи ръцете и да ви разреши да я докосвате. Но в Токио една вечер може да ви излезе доста солено.

1. Crazy Horse Too– Лас Вегас, САЩ
Crazy Horse Too има връзка с парижкия оригинал и е мерилото за стриптийз клубове в града на греха. Интересно е , че това е мястото, където порно звездата Джена Джеймсън се е научила на изкуството наречено стриптийз. На сцената могат да се видят момичета с естествени и силиконови прелести, като това може само да ви зарадва. В някоя от ВИП стаите ще ви обърната доста по-голямо внимание. Ако се представяте добре през нощта, щедри сте, и се отнасяте нежно към дадена танцьорка, може да ви възнаградят с по специален стриптийз танц.
Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=6&articleId=585

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme