Топ 10: "Скъпоценни" мебели


Finkeldei с кристали Swarovski



1.Колекцията „Kingly Manor”
Върхът на всичко е да притежаваш къща със стени от злато, друг е въпроса как ще я охраняваш. Формите на стените са в триизмерен дизайн, а отблясъкът на златото просто няма как да не ви хареса. Според слуховете дори семейство Хари Уинстън, наречени „кралете на диамантите” си живеят в стени от злато. За всеки три стени, цената на ексцентричното хрумване е 500 000 долара.

2.Колекция „Диамантени брави”
Дори и в най-малките детайли на една къща, трябва да личи образа на собственика й. Дизайнерът Фредерик Атар решава, че зад всяка врата се крие приключение и заедно с френската компания за луксозен дизайн изобретява колекция диамантени брави, инкрустирани с бели, жълти, розови и черни диаманти. Цените на бравите са разнообразни. Най-скъпата от тях е 1 милион евро.

3.Диамантената колекция мебели на Edra
Ако търсите нещо още по-блестящо и главозамайващо – това е диамантената колекция с мебели на Edra. Тъканта на тапицерията е особено издръжлива и е покрита с хиляди кристали Swarovski, които са поставени с патентованата нова технология Hot Fix. С помощта на специално лепило, което е издръжливо на високи температури, кристалите ще останат там завинаги. Можете да правите колкото поискате гимнастика на тях. Всяко късче кристал има специален метален номер, където са отпечатани имената на двете компании. В същото време производителите се стремят да направят мебелите неудобни и твърди. Едно от най-бляскавите творения в тази колекция е диамантеното канапе със 750 хиляди кристала Swarovski.

4.Мебели Finkeldei с кристали Swarovski
Дизайнът и изработката е на немския производител Finkeldei. Тази бляскава фантазия от мебели, украсени с кристали Swarovski ще съживи всеки дом и ще го превърне в неотразимо място. Колекцията включва дивани, фотьойли, маси, легла, огледала, както и различни аксесоари, които да внесат блясък и елегантност във всеки дом.

5.Колекция тоалетни от Джемал Райт и Swarovski
Също като в приказката за цар Мидас, холивудският дизайнер и неговите приятели от Swarovski явно знаят, че тоалетната също е отражение на имотното състояние на ползвателя й. През пролетта на 2008 творческият дует пусна тоалетна с 50 000 ръчно изработени кристали Swarovski.

6.Колекция “Dazzling Daydream”
Отново предложение на Swarovski, но този път за банята. С игра на кристал, гранит, стъкло и хром, Swarovski представят една от най-луксозните колекции интериор за банята като цената е 85 000 долара.

7.INO Meuble Crystal
Toyo Kitchen Style настъпва в категорията на луксозните мебели за дома. Скоро произведенията й могат да се появят във вашата кухня и ще започнат да блестят неудържимо, дори и да не сте убедени, че това не е най-важното помещение за вас. Кристалите Swarovski са щедро разпилени навсякъде и превръщат тази кухня в най-близкото до съкровищница място. Помещението е в тонове, подхождащи на кристалите, а големи шкафове, мивки, дръжки и поставки, обсипани с кристали, му придават още повече стил. Ако този блясък ви измори – можете просто да поседнете в креслото с формата на китайско цвете-звънче, по дизайн на Масонури Умеда. То също е покрито с кристали и подхожда много на кухнята. Мястото е така бляскаво, че човек в първия момент не може да осъзнае дали това не е кухня, която е излязла от приказките.

8.Bretz с кристали Swarovski
Това е нова линия от меки мебели, в която отново се използват кристали Swarovski, чийто диаметър достига до 18 мм.
Канапето Marilyn има повече от 100 кристала, втъкани дълбоко в тапицерията. Креслото Pompadour също е покрито с кристали и има светла метална основа. Канапето Marilyn и креслото Pompadour се предлагат в златно, червено, черно и бяло.

9.Вана Red Diamond
Луксозната вана, инкрустирана с кристали на Swarovski идва изцяло в червено и е дело на фирмата WaterGamesTechnologies, която се стреми да покаже най-новото в света на истински луксозните вани. Ваната предлага място за двама и всички екстри на спа процедурите включително масажьор, поставка за шампанско с инкрустирани кристали и осветление за всяко настроение. Друг плюс разбира се е вградена аудио система, за да се отпускате на музиката, която обичате.

10.Диамантено ТВ обзавеждане
Flatlift Diamond Furniture e дело на Филип Шницер и представлява комплект мебели, специално предназначени за вашия телевизор. Посипани са с 50-каратов пясък от диаманти, които при осветяване придават уникален блясък. Отпред, допълнителна лъскавина придава вградената 80-годишна немска Ахорн дървесина. Друго нещо, което би ви впечатлило са четирите автоматични елемента. По средата се появява LCD или плазмен телевизор. В лявото чекмедже може да си наредите най-хубавите питиета и да им се наслаждавате по време на рекламите само с едно натискане на бутон. Отдясно има специален вграден механизъм, наречен “Flatlift Hifi Bar”, в който може да скриете аудио системата или DVD-то.Flatlift Diamond Furniture се отличава и с LED осветление, което e разположено от задната страна на мебелите. Може да се променя според настроението ви, като имате възможност да избирате между 1.4 млн. цвята. Цената е 100 000 евро.

Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=2&articleId=1225

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme