Топ 10: Високотехнологични легла


Histoire Do Be



Високотехнологичните легла ще ви накарат не само да се обърнете и да ги разгледате, а и да пожелаете да си легнете в тях. Онези, които могат да си ги позволят, едва ли се питат за цената на здравия сън.

1.Магнитно плаващо легло
Левитиращото магнитно легло на холандския архитект Яняп Руйсенар е дело на няколко години изследвания и разработки. Това легло е предизвикателство към гравитацията, може да издържи 900 кг и има нужда само от 4 стоманени кабела. Цената на това чудо на техниката се очаква да бъде повече от 1,5 милиона долара.

2.Сън под звездно небе
Това легло неслучайно е кръстено „Сън под звездно небе“. Уютът и просторът, които излъчва този продукт на Leggett & Platt е смайващо съчетание на технологията, тъй като разполага с уреди, които следят температурата и движенията на тялото. Следят се също сърдечният ритъм и дихателните навици. Едно от допълненията е, че помагат при хъркане - един от способите е лекото повдигане на тялото с няколко градуса. Ако не можете да спите без музика, леглото разполага с мощна аудио и видео система и интернет. Цената е около 50 хиляди долара.

3.Hollandia Platinum-Luxe Elite
Тази система за сън предлага някои от най-примамливите удобства, като 32-инчов телевизор с висока дефиниция Sony Bravia, разположен при краката на лежащите, който може сам да настройва яркостта си според околната светлина. Аудиосистемата, възможността за настройване на ъгъла на леглото и четирите мотора с 12 програми за масаж, са само някои от придобивките, всяка една от които е вградена в леглото. За леглото, което се предлага в сиво и бяло, са използвани италиански тъкани.

4.Мултимедийно легло с домашно кино Ruf
Това разкошно мултимедийно легло изглежда като да е специално проектирано за холивудска суперпродукция за далечното бъдеще. То разполага със собствена система за кино, която обаче лесно може да се скрие с помощта на дистанционно управление. Дори възглавничките могат така да променят формата си, че да бъдат възможно най-удобни за вас.

5.Легло Gravity Zero Groove
Това находчиво легло, изработено от Hollandia International, има аудиосистема, която ще ви накара да повярвате в чудеса. Леглото разполага с два мотора и 2 масажни системи с 12 програми за масаж. Матракът може да се настройва и да ви гарантира дълбок сън всяка вечер. Ритъмът на музиката и стилът на това легло ще ви накарат да имате нужда от забавления, а не само от сън.

6.Легло с телевизор
„Ultimate TV Bed“ е създадено за почитателите на филмите и предаванията. Операциите се извършват с няколко прости натискания на бутони, а 22-инчовият плосък екран разполага и с настройки на звука и образа, които да ви откъснат напълно от реалността. Цената е 32400 долара.

7.Въртящо се легло Histoire Do Be
Това въртящо се легло на Mobelform е с вграден телевизор, ортопедичен кръгъл матрак с допълнителни настройки и дистанционно. Цветът, размерът и дървото могат да се променят. Това легло ще зарадва всеки, на който му е омръзнало старото, класическо, еднообразно легло в дома му.

8.Водно легло с телевизор Gustarle
Това водно легло идва заедно с 26-инчов телевизор с течен кристален дисплей и вграден DVD-плеър. Можете да си изберете различни цветове, покрития, тъкани и дори различни размери. Например легло дълго 2 м ще ви струва 13600 долара.

9.Неразрушимо легло
Това легло на Quantum Sleeper е предвидено да оцелее заедно с вас при всякакви враждебни условия. То се свива до огнено и водоустойчив ковчег, който ще ви предпази както от природни бедствия, така и от биохимична терористична атака. Въпреки акцента върху защитните функции, това легло има аудио-видео система, компютър, микровълнова печка, хладилник и дори радио. Цената му е 135 хиляди долара.

10.Sonic Bed
Това легло, което е дело на Кафе Матюс е не само голямо, а и с 12-канална аудиосистема. Първоначалната идея е то да бъде музеен експонат, но удоволствието да сте заобиколен от звук, го превръща в атрактивен пазарен продукт.
Източник:http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=2&articleId=1718

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme