На шопинг в Милано за кухненски прибори и аксесоари за маса





Представете си, че сте в Милано, една от световните столици на модата. Имате малко време, но много желания и места, които да видите. Ако на първо място в списъка ви са магазините за кухненски прибори и аксесоари за маса, то тази статия ще ви е полезна.

Moroni Gomma: Еклектика

Това е еклектичен, дизайнерски магазин и той предлага колекция, която се съсредоточава най-вече върху обикновени предмети. Те са изработени предимно от пластмаса и гума. Още на входа на магазина можете да видите витрина с пъстроцветни сладкиши, с акценти от свежи ягоди, които се оказват колекции от кърпи, закопчани с ягода.
По-нататък в магазина са изложени сервизи на достъпни цени, наречени Daily Aesthetics. Те изглеждат направени от бял порцелан, но са от пластмаса. Към тях са прибавени кутия за мляко във формата на кана и кутия за яйца, която може да приюти плодове, буркани, солница и пиперница с капачета.

Taitu: Изискан порцелан

Следващата спирка е Taitu, който предлага най-разнообразни порцеланови изделия, според личните нужди и предпочитания повече от 30 години. Цветовете са смели и елегантни, и по тях често се виждат цветни мотиви. Вероятно те могат да се превърнат в знак, който да направи незабравимо всяко парти или събиране на чай със сладки.

Paola C.: Изчистен, съвременен вид

Това е малък, но много изискан магазин. Неговата слава се носи най-често от уста на ухо. Атмосферата в него е изискана и семпла. Продуктите са с ясна, изчистена линия. Погледът ви ще бъде отведен в света на младите дизайнери. Можете да видите произведения от дърво и метал, които обаче ще се откроят само когато имат достатъчно пространство край себе си.

Abito Qui: Избрано с вкус

Съвремието ще ви предложи своите марки и своите избрани колекции. Видът и функциите са познати и изненадващи едновременно. Този скрит магазин също е непознат за мнозина, макар че името му буквално означава „аз живея тук“ и е изписано на миниатюрен знак на входа.
Край него има малък очарователен парник, масичка със столове и чадър, когато е твърде горещо. Наоколо се виждат статуи и екзотични тропически цветя. Стаите предлагат предмети за закуската, обяда и вечерята при различни поводи. Атмосферата може да бъда официална или непринудена. Всички стилове са изложени тук – от грубите, ръчно изработени съдове и ленените покривки до свръхлуксозните сервизи от китайски порцелан и меките памучни тъкани. Ще можете да видите и някои находки като висок кухненски стол, чиято седалка е от обърната неръждаема тенджера.
Вероятно ще ви зарадва тостер, който изписва и дори произнася весели съобщения. Той може също да ги изписва върху филийките ви.
Скриновете и масите наоколо създават неповторим уют, макар и много от тях да са отворени и препълнени с предмети, приканващи погледа. Това може да ви подсети, че има още много магазини за откриване.
Източник:http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=2228003052686605997

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme