Най- старият хотел 2

Най-старият хотел в света - отворен почти 1300 години


  • Хоши Ryokan е хотел и спа в Komatsu, Япония. Той е собственост и се управлява от едно семейство за 46 поколения досега, и неговите известни горещи извори са освежаващи и тонизиращи.


    Светът е много различно място през 718 когато Хоши тепърва е отвори врати. Китайсците току-що са открили барута, византийци и българи се борят над териториите на Рим на изток.


    Разказват, че един голям будистки учител, Taicho Daishi, се е качил до върха на свещената млн. тона. Hakusan, near the village of Awazu. Hakusan, близо до село Awazu. Докато спял след тежка тренировка, божествеността на планината му се явил в съня му и му казал:


    "Лъжата 20-24 километра от базата на планината е едно село, наречено Awazu. Там ще намерите подземни горещ извор с чудни възстановителните сили, които Yakushi Nyorai (лекар на душите) .Хорате не знаят за това място, но открият ли го той ще им служи вечно!



    Хотелът вече има около 100 стаи за гости. Има два закрити горещи минерални извора, и още две на открито, които са разделени за мъже и жени. Гостите са снабдени със специална кимоно Yukata за почивка по време на престоя си, има няколко традиционни градини и красива природа.

    Цените на стаите е около $ 580 на вечер за двойна стая и включва закуска и вечеря.

  • Изочник: http://www.ittechnews.info/2009/10/1300.html
  • 0 коментара:

    Публикуване на коментар

     

    Labels

    Labels

    Labels

    Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme