Хотелиерската и ресторантьорска асоциация връчи 4 нови награди

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчва за първа година награди за сектора в 4 нови категории, стана ясно по време на официалната церемония на сдружението, която се провежда в столичния хотел "Дедеман Принцес".

Те са за "най-голяма чуждестранна инвестиция в българския туризъм", която бе спечелена от правителството в Москва за детския оздравителен център "Камчия", призът "хотел за селски туризъм", който отиде при хотел "Смилян" в едноименното село, както и за "рибен ресторант на годината", която бе спечелена от "Капитан Кук". Четвъртата нова награда "за най-голям принос в развитието на ресторантьорството" отиде при веригата "Хепи".

През тази година най-добрият петзвезден градски хотел е варненския "Димят", стана ясно на церемонията. Призът за най-добър ваканционен петзвезден хотел беше връчен на "Мелия Гранд Ермитраж" в Златни пясъци, а за най-добър хотел за конгресен туризъм беше избран столичния "Дедеман Принцес". Отличието "ресторант на годината" отиде при "Том и Нези класик" във Велинград.

За хотелски мениджър на годината беше отличена Снежина Стамова, която ръководи петзвездния "Палас Марина Диневи" в Свети Влас.

http://www.dnevnik.bg/pazari/turizam/2009/11/27/822425_hotelierskata_i_restorantyorska_asociaciia_vruchi_4/

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme