Най-лошите от най-лошите

Ако се мислиш за голяма работа, само защото си преспал една вечер в изтрезвителното, решихме да ти затворим устата. Най-гадните затвори на планетата. Само след една-две вечери в тях, ще си мечтаеш за някоя неуспяла мутра в роден затвор.

Военният затвор Тадмор, Сирия

Копие на средновековен затвор – мъчения, екзекуции и постоянен тормоз. На 27 юни 1980 г. надзирателите нещо се изнервят и избиват 500 затворници и никой нищо не им казва.


Ла Санте, Франция

Затворът е известен с броя на самоубийствата си – по 10-12 на година. Няма течаща вода, така че няма да те чукат в банята, като шансът ти да оцелееш по-дълго е да станеш нечий роб. Така поне ще имаш само един любовен партньор.

Ла Сабенета, Венецуела

На 1 надзирател се падат 150 затворника. Това означава, че всеки е сам за себе си и подкупите не могат да се сравнят дори с родните катаджии. През 1994-а в затвора има престрелка между... затворници.


Диарбекир, Турция

Нямаш права. Това е най-важното, което трябва да запомниш. Турски затвор звучи достатъчно зловещо без да изпадаме в подробности. Надзирателите могат да правят с теб каквото си поискат. В този затвор няма бунтове, защото само надзирателите решават кога ще излезеш. Всички затворници се водят политически, тоест врагове на държавата, тоест са много, много преебани.

Мендоса, Аржентина

Предвиден е да побира 600 човека, а има 1600. Затворниците са като плъховете – като са натясно, си прегризват път навън.

Карандиру, Бразилия

Дори и да не те наръга някой съкилийник и да не умреш от „разпитите“, ще хванеш СПИН. Една пета от затворниците са ХИВ позитивни, а ти най-вероятно ще станеш кучка на някой от тях. Затворническите бунтове са нещо нормално, както и косвените жертви, а при операциите упойката е нещо като екстра на кукувден.

Банг Кванг, Тайланд

Известен като Банкок Хилтън. Малко надзиратели, твърде много затворници, а ако случайно имаш нужда от медицинска помощ, се надявай да може да изтърпиш една-две седмици. За да се ограничи опитите за бягство се използват класическите вериги с тежка метална топка. Ако дойдат и ти я свалят има два варианта – или ще те пуснат след два часа или ще получиш инжекцията след два часа.

ADX, САЩ

Най-строгият затвор на света. Почти като граф Монте Кристо. Вътре е събрана най-голямата измет на Америка, а САЩ са много добри в производството на боклуци. Затворниците виждат слънцето само по 9 часа на седмица. Няма затворнически бунтове, няма боища, залози и секс в банята, защото цялото останало време освен тези 9 часа прекарват в килията си.

Наироби, Кения

Тук няма сериозен тормоз от надзирателите, няма вътрешни банди, но още от момента, в които стъпиш вътре, започваш да умираш. Събличат те чисто гол и те пускат да се търкаш с още стотици чисто голи мъже, които са носители на всички известни болести на човечеството. Думата „доктор“ предизвиква единствено смях.

ИЗТОЧНИК: http://men.hotnews.bg/news_single.php?id=5057

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme