Нощни шоу програми на Хавайските острови

Най- известните шоу програми на Хавайските острови

Нощните шоу програми са много известни на Хавайските острови. От шоу програми, включващи традиционните за острова музика и песни, до слисващи акробатични изпълнения, двойници на Елвис, фокуси и скечове- изборът е голям, щом стане въпрос за нощни шоу програми. По- голямата част от тях се организират на остров Оаху и Мауи.

Нощни шоу програми на Оаху

Представленията на Оаху се организират главно в хотелите на Уайкики, което е много удобно за туристи, отседнали в този район. Изборът е голям.

sosАко искате да видите световноизвестно шоу, което включва представления на клоуни, мюзикли, песни и танци, музикална формация Society of Seven ще ви хареса. Програмата представлява шоу, изпълнено от 7 певци и музиканти, които ще изпълнят хитове от Бродуей, латинска и хавайска музика, музикални пародии, имитация на известни личности и много веселие. Шоуто се организира в хотел Аутригър в Уайкики. Може да избирате между шоу програми или представления с включена вечеря.

blue hawaii showШоуто Blue Hawaii Show се изпълнява от най- добрия имитатор на Елвис- Джонатан Вон Брана, който е определян от медиите като най- добрия двойник на Краля на рока на света. Той излиза на сцената, облечен като Елвис и изпълнява неговите най- добри балади и запомнящи се песни. Шоуто се предлага в два варианта- с включена вечеря или без и се организира в хотел Бийчкомбър в Уайкики.

magic of polynesiaШоуто Magic of Polynesia се води от световноизвестният майстор- илюзионист Джон Хирокава на екстравагантна сцена (построена специално за неговото шоу) в хотел Бийчкомбър в Уайкики. Това шоу е трябва да бъде видяно, ако обичате магия. Хирокава представя смайващи фокуси, правещи предмети да изчезват и да се появяват, той ще се освобождава от опасни капани, които ще ви оставят без думи. Той може да накара истински хеликоптер да изчезне пред очите ви или да го накара да се появи на сцената! Шоуто е с Полинезийски привкус, заради танците хула и традиционните песни. Шоуто се предлага в три разновидности: само шоу, шоу с вечеря и шоу с луксозна вечеря.

cirque hawaiiCirque Hawaii е новооткрито нощно представление в Уайкики и се изпълнява в супер скъпа арена. Шоуто включва световноизвестни таланти. Ще видите над 40 артиста и 15 изпълнения от целия свят. На сцена, висока 70 фута ( 21 м), артистите ще изпълнят смразяващи кръвта номера. Ще видите горещи танци, невероятни умения за балансиране, акробатични номера и клоуни, които ще ви накарат да се засмеете. Може да избирате от няколко различни разновидности, като например само шоу или шоу с вечеря и малък сувенир за спомен.

creationsДруго известно шоу в Уайкики е Creation - A Polynesian Journey, организирано в хотел “Шератон Принсес Каиулани”.Чрез ритмична, традиционна музика, танци и невероятни визуални ефекти, Creations разказва митологията и историята на Полинезия. Това шоу може да ви напомни на традиционните луау празненства, тъй като танците и песните са подобни и шоуто завършва със Самоанския танц на огнените ножове. Също както повечето представления в Уайкики може да избирате измежду няколко варианта- коктейл, вечеря или луксозна вечеря.

pccЕдно от най- известните шоу програми в Оаху е Horizons: Where the Sea Meets the Sky, изпълнено в Полинезийския културен център в Лаие. Шоуто представя културата на 7 Полинезийски острова (Хавайските, Самоа, Фиджи, Тонга, Нова Зеландия, Таити и Маркизките острови). Ако искате да научите повече за музиката и танците на Полинезийските острови, най- добре е да изберете това шоу. Ще ви се наложи предварително да си купите билети от Центъра, за да може да гледате това шоу. Полинезийския Културен Център е огромен център, чрез който ще научите повече за седем Полинезийски острова. Може да избирате между няколко вариации на това шоу.

Нощни шоу програми на Мауи

Ако сте отседнали на Мауи и искате да посетите нощно шоу, три от най-известните нощни представления са Ulalena, Kupanaha и Sugar Cane Train.

ulalenaUlalena е шоу, което разкрива Хавайските митове и легенди по впечатляващ и красив начин. Представлението включва традиционни танци хула, смесени с акробатични номера и модерни танци. Шоуто се организира в театъра Мауи, мултимилионен проект, построен специално за това представление. Високотехнологичното осветление, звуковата система и осем каналния стерео звук, комбиниран със зашеметяващите представления, ще ви отведат във времето на древните Хавайци и ще ви направят съпричастни към тяхната история.Ако искате да се потопите в Хавайската култура по забавен и развлекателен начин, Улалена е шоуто, което трябва да посетите. Има три варианта на това шоу- Стандартно, Първокласно (осигурява ви място на първите редове) и Свръх Лукс (осигурява ви място в ложите).

kupanahaKupanaha е друг начин да се запознаете с Хавайските митове и легенди. Шоуто включва пленителни илюзии, традиционни танци хула и песни. Представяни са от талантливите Джоди и Катлин Бейрън и техните дъщери, които представят Хавайските митове и легенди чрез магия, и ще ви впечатлят много. Освен шоуто, вашият билет включва и вечеря. Разнообразието от разядки, предястия и десерти е голямо. Има и детско меню. Купанаха се организира се театъра Канахеле Руум в хотел Каанапали Бийч.

sugar cane trainSugar Cane Train предлага уникално вечерно приключение на влак, което не може да намерите никъде другаде на Хавайските острови, освен на Мауи. Това е Паниоло Сънсет барбекю и представление. Вие ще отпътувате от гара Пууколи в Каанапали и ще се насладите на пътуване с вечеря по залез слънце. Когато слезете на гара Каанапали, ще се насладите на вкусно барбекю в Хавайски стил в спокойна обстановка и с много Хавайска музика и танци. Дори може да се научите да танцувате хула.

Вечерни шоу програми на Кауай и остров Хавай

Кауай и остров Хавай не предлагат толкова много вечерни развлекателни програми, както Оаху и Мауи. Ако сте отседнали на някои от двата острова и сте в настроени за вечерно шоу, може да посетите луау. Ако сте отседнали в курорт, може да се информирате за точната дата и място, където най-скоро ще има такъв празник. В повечето големи курорти, ще намерите барове и ресторанти с музика на живо.

Източник: http://www.to-hawaii.com/bg/show-programi.php

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme