HansaLatrava - елегантна стихия





Представяме ви още едно перфектно съчетание между идея и технология. Батерията на Hansa е свръхмодерна, но това не пречи на минимализма й. Появата на HansaLatrava в дома ви ще прибави още един стилен щрих и ще предизвиква вълнение, подобно на това от статуетка.
Изчистените, уверени линии на HansaLatrava ще отговорят на изискванията на почти всеки интериор, доближаващ се поне малко до съвременните естетически виждания. Очертаният със замах ъгъл, под който е извита чешмата, създава ново усещане за водата.

Батерията е застинала, а водата е оформена в драматично напрегната завеса. HansaLatrava използва специално разработена технология за насочване. Отмивайки ежедневните тревоги от себе си, можете да се наслаждавате на освежаващия допир на водата. Батерията е съобразена с по-високи екологични стандарти и ви помага да спестите до 40% от водата, която използвате. Лесното използване е съчетано с допълнителни удобства като контролен панел с LED дисплей, на който е изписана температурата на водата. Няма дори да помислите да попитате дали нещо е пропуснато.

Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=2&articleId=2355

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme