Сейф за бижута от Stockinger и Bentley





Изключителният германски производител на сейфове Stockinger предложи два нови сейфа, разработени съвместно с Bentley. Това са Continental и Arnage, които следват основните концепции на компанията и главно: да бъдат непробиваеми. В тях са вградени многобройни механизми за сигурност, вградени аларми и GPS устройства. Continental е замислен главно за съхранението на бижута, а Arnage – за часовници.

Сейфовете се предлагат във всички цветове на Bentley, 10 кожени ниши и 3 дървени панела.
От тези два сейфа ще бъдат изработени само по 200 броя и всеки от тях ще може да се поръча само директно от компанията.
Тези сейфове са изпипани до съвършенство. Над тях са работили повече от 30 екипа – инженери, проектанти, техници с многогодишен опит.

Партньорството на Stockinger и Bentley е също така демонстрация на съчетанието на технологични и естетически качества, на сигурност и дизайнерски усет. Компанията Bentley, базирана в Крю, Англия, е известна с отдадеността си при проектирането, избора на материали (идващи от Швейцария и Германия) и изработката. Всеки детайл преминава през 18 степени на обработка, а всеки неин клиент се радва на специално внимание.

Дори само дръжката на сейфа тежи 3,5 кг, излята е от едно месингово парче, а изработката преди полирането, хромирането и нанасянето на допълнителните покрития отнема 16 часа.
Continental има покритие на чекмеджетата и вратата, които са подобни на тези на бронята на състезателни автомобили – тази технология за първи път се прилага във вътрешността на сейф. Тук можете да държите пръстени, брошки, обици и колиета, както и всякакви други ценни предмети.

Continental и Arnage ще ви спестят услугите на банките и влажните мазета. За тях собственикът на Stockinger, Доминик фон Рибентроп, казва: „Стил, изисканост и сигурност. Тези сейфове ще ви дадат свобода и независимост“. Той допълва: „Мисията на Stockinger е да обогати сивия свят на сейфовете с висококачествени продукти, които са сигурни като банки, точни като часовници и красиви като произведение на изкуството“. Тези сейфове не се нуждаят от поддръжка и имат дълъг живот, в който ще ви опазят от беди и тревоги.
Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=2&articleId=1642

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme