7 места за екстремни скокове във вода





Приключението започва с дълго и изморително катерене по скалния масив. Ще ви стигне ли смелостта да изпълните скока, за който толкова сте мечтал?
Понякога това означава да скочите през тесни пукнатини в наистина студена вода. Шансовете ви стават нищожни, ако се появи вятър.

Скалите La Quebrada, Мексико

Хората, които обичат да скачат от високо, като цяло имат желание да продължат да скачат и след това. Затова те избират езера или водопади. Някой в Мексико обаче е решил друго. При тези скали не само трябва да внимавате за скалите и вятъра, а и за вълните, защото може да уцелите скали вместо вода.
За да се повеселят още повече, група екстремисти скачат тук нощем с факли в ръце.

Волфгангзее, Австрия

Височината на скалите, от които се скача, е 30 м. За щастие имате възможност да опитате и от по-ниски височини – за да се преборите със страха или за да дадете възможност на здравия разум да надделее.

Понт Брола, Швейцария

Това е популярно място за онези, които обичат да скачат от скали. Това обаче не означава, че са много онези, които го правят. Скоковете и завъртанията предизвикват радост и възхищение в публиката, но това е също така място с много инциденти в своята история. Височината и издадените скали са опасно съчетания.

Паркът „Ред Рокс“, Върмонт, САЩ

Причината да ви настръхнат косите не е само в леденото усещане от водата. Това е също почти 25 метровият скок, често между тесни скали. Често се разказва историята за един спортист, който в последния момент е завъртян от вятъра и се приземява по гръб. Възстановяването му отнема една година.

Водопадите Тар Крийк, Калифорния, САЩ

Тези водопади (буквално името им означава „Смолисти потоци“) са високи 20 м, но истинската опасност е, че извивката на скалата прави скока ви истински близък до нея.

Езерата Ангора, Невада, САЩ

Скокът от тези 20 метрови скали е лесен за някои хора и свободното падане е наистина опасно. Можете да опитате да се оттласнете докато падате, но на първо място разчитайте да уцелите мястото и времето.

Паркът Лайтхаус, Британска Колумбия, Канада

Повечето хора идват тук за да видят внушителните гори и брега, но впечатляващите скокове имат своите верни почитатели.

Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=6&articleId=2108

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme