Никълъс Кейдж продава имението си Bel Air Mansion





Никълъс Кейдж вече натрупа сериозен опит на пазара на недвижима собственост, като продаде много от имотите си. След като домът му на „Копа де Оро Роуд” в Бел Еър, Калифорния, се препродаде няколко пъти, дойде ред и на Bel Air Mansion. Този път положението е сериозно, тъй като цената е 17,5 милиона долара, два пъти по-малко от обявената цена преди 2 години. И все пак тази сума е значително повече от 6,5 милиона, които Кейдж плаща за имота през 1998 г.

Огромната старинна къща е богато обзаведена с мебели, които са предимно от дърво. В интериора са съчетани класически и модерни елементи, като всеки от тях хармонизира с останалите, въпреки привидната си еклектичност – такава е и нагласата на настоящия стопанин.

Таваните са украсени с дърворезба и полилеи с флорални кристални елементи. Някои от елементите на интериора са откроени с богатия си колорит и екзотичните си форми. Освен дърворезбата, са използвани скъпи тъкани, мраморни фигури, ковано желязо и цветно стъкло. Комиксите в рамка и гигантският Мики Маус в хола не са толкова изненадващи, колкото например огромната аметистовата друза.

Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf;jsessionid=E2A35D75A600CC506735495A9C6B1E35?flashCategoryId=2&articleId=2611

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme