Най-секси покер дами








Джоана Крупа

Думите „секси“ и „покер“ обикновено не са свързани – освен ако не говорите за „стрип-покер“. Всяка игра има своите играчи и своите звезди. В големия свят на покера ще видите лица, които носят повече сексапил отколкото много от тези на модния подиум или сцената. Причината вероятно е в силата на характера и в умението да рискуват.
Някои от великолепните жени, които сме избрали, могат да ви впечатлят с комарджийските си способности и страст. Други просто харесват играта.

Кортни Фриел

Ще видите естествено съчетание на ум и красота. Тя е участвала в 4-ти сезон на „World Poker Tour“, но журналистическата кариера и вродената й изисканост доказват, че тази покер-красавица няма от какво да се тревожи.

Дженифър Лей

Сладка, млада и руса - Дженифър Лей вероятно е от онези играчи на покер, които ще бъдат подценени на игралната маса. Но тя вече се счита от мнозина за един от най-добрите играчи на покер в мрежата. Тя определено има бляскаво бъдеще в света на покера, особено след скорошната си поява в Playboy, което прави популярността й още по-голяма.

Марианела Перейра

Тя е звездата от предаването „Покер на тъмно“ на NBC. Тя е аржентински фотомодел, която носи елегантни рокли и обувки на висок ток. Тя идва на мястото на една от най-съвършените жени, които са хващали карти: Шана Хиат.

Шанън Елизабет

Тя определено е повече от чаровно момиче, играещо карти. Шанън показва световна класа като играч на покер и след шампионата на NBC „National Heads-Up Poker Championship“ отнася у дома 120 хиляди долара.

Дженифър Тили

Дженифър е позната като актриса с висок глас и дълга кариера, започваща още в средата на 80-те. Тя спечелва шампионата Poker Ladies Championship, побеждавайки 600 претендентки. Уменията й на покер-красавица трудно могат да бъдат поставени под съмнение с печалби от близо половин милион долара.

Лейла Кейлей

Лейла участва в 6-ия сезон на World Poker Tour и сменя дома си, премествайки се от Лондон в Холивуд. Нейната красота и сексапил са толкова силни, че дори най-губещият играч на покер е очарован и щастлив от близостта й.

Джоана Крупа

Джоана е полякиня по произход и е едно от най-горещите момичета, докосвали карти. Славянската й красота е оценена от издания като Playboy, Maxim, FHM и Trump. Тя нахлува в света на покера като говорителка на Titan Poker и с нейното включване е сигурно, че играта ще заговори на език, който ще разбират много повече хора.

Ивлин Нгъ

Ивлин е израснала в Торонто преди да разбере, че принадлежи на Лас Вегас. Сега е на 33 години и се подготвя за големи успехи на игралната маса. Очарованието вероятно ще й помогне да си намери не един богат покровител.

Ана Бенсън

Както почитателите на бейзбола, така и онези, които си нямат представа от този спорт, познават жената на бившия играч от „Метс“ Крис Бенсън. Ана Бенсън е призната за „най- секси бейзболна съпруга“ от FHM. Неустоимият й сексапил обаче не е единствената причина за възхищението на феновете. Ана Бенсън открива покера и на съревнованието WSOP Main Event успява да издържи до третия ден, изпреварвайки 1200 други играчи. Участието в него струва на всеки 10 хиляди долара.

Синди Марголис

Това е една от жените, за които са правени най-много търсения в интернет. Това е една от жените, които са обявени за богини на покера: първата причина за това са огромните затруднения на мъжете, с които играе, да останат съсредоточени само върху играта. Отскоро Синди има собствена зала за покер, което е още едно доказателство за привързаността й към спорта.

Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=5&articleId=2014

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme