Дрешник - мечта


Poliform - Ubik



Ще отворим онези гардероби, които са се превърнали на просторни зали, като че появили се от най-красивите ви сънища.

Besana

Този просторен дрешник е запазил частица от усещането на залите, в които кралските семейства подготвят своите тоалети. Тук можете да се разхождате свободно, докато изберете своето облекло. Дрешникът е от бреза и меламин, в неутрално бяло.
Един от любимите детайли на клиентите са прозрачните чекмеджета за обувки под окачените дрехи. Така те изглеждат добре организирани, за разлика от откритите рафтове. Силната светлина създава впечатлението за разкош и може да бъде регулирана.

Rimadesio

Италианската компания Rimadesio предлага оригинален бял дрешник, на който с лекота ще можете да видите точния цвят, от който се нуждаете. Белият цвят изглежда нов и свеж, а рафтовете са удобно композирани и се движат леко и свободно, когато решите да направите разместване.
Можете да влезете през плъзгащите се врати и да почувствате мястото като същинска част от дома ви.

Poliform

Компанията Poliform предлага дрешник Ubik, който ви дава възможност с един поглед да намирате облеклото и обувките си. Неговата подреденост е оптимизирана с рафтове, чекмеджета и закачалки, и имате възможност да приложите някоя своя уникална стратегия и екстравагантността си.
Отделенията за обувки могат да се изваждат, а чекмеджетата могат да бъдат от дърво или от стъкло.

Rimadesio

Ето още една идея, която ще направи мъжа не само по-организиран и бърз, а и ще закриля неговите дрехи. Дрешникът на Rimadesio се казва Zenit и предлага професионални удобства за всички почитатели на модните облекла.
В центъра на дрешника имате удобно място, от което да обхванете с поглед колекцията си, макар че нейният размер ще ви попречи да видите всеки детайл.
В кутиите над откритите отделения има място за обувки и дрехи за други сезони (или за сезони, които няма да се върнат скоро).
Особено значение тук е отдадено на обувките, тъй като пространството за тях е увеличено. Можете да направите помещението още по-лично като изберете неговия цвят – черен или кафяв.

Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=2&articleId=2234

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme