Градовете на греха





Възможно е изкушенията във вашия град да не са достатъчни за вас. Можем да ви уверим, че под Слънцето все още има места, в които властва покварата и развратът. Духът на Древния Рим все още се скита из някои европейски столици, а в Шанхай например можете да се отдадете на секс, плавайки в гъстия опиумен дим. Няма да забравим хазарта и запоите.

Макао, Китай

Били сте в казината на Venetian, Wynn и MGM в Лас Вегас? В южен Китай ще намерите удоволствия, за които все ще не сте чували. Приходите на Макао от комар са два пъти по-големи от тези на Лас Вегас. Тук се намира най-голямото казино в света. На 15 км2 има 26 казина, а проституцията се практикува съвсем открито.

Манама, Бахрейн

Добре дошли в най-разгулния град на Близкия Изток. Дори бизнесмени от Дубай идват тук, забравяйки за блясъка там. Тук можете да се напиете, да се скитате по нощните клубове, да задявате проститутките и да нарушите почти всички норми на морала, за които човек може да помисли. Болшинството от населението е мюсюлманско, но вече една трета от жителите са чужденци. Ще срещнете свободомислещи и неустоими жени, които търсят точно това, което и вие.

Ню Орлийнс, Луизиана, САЩ

Лас Вегас, Лос Анджелис и Маями са класика. Търсачите на екзотични развлечения предпочитат да не говорят за Ню Орлийнс, за да го запазят за себе си. Бирарии, разсъблечени жени, наргилета, упойващи вещества, хедонизъм и френска храна. Стриптийз баровете и порнографските магазини са навсякъде и изглеждат незасегнати от урагана Катрина през 2005 г. Прегрешенията са жизнено важни за града, в който има „Секс шоу на живо” и „Измийте момичето на мечтите си”.

Берлин, Германия

В една от най-свободомислещите европейски столици можете да изпитате всички странности на фетишизма. Ако се нуждаете от латекс или от наказание, можете да потърсите секс убежище тук.
KitKat Club е на вашите услуги! Традициите на порно индустрията са доведени до своеобразен връх от Института по сексуални науки, основан между двете световни войни.

Москва, Русия

Вековете на ограничение рядко са успявали да помрачат настроението на руските бохеми. Забавленията са в кръвта им и те просто не могат да ги забравят. Едва ли има място на света, където веселбите да са толкова невъздържани. Лудостта завладява всеки нощен клуб, а жените всяка вечер излизат на лов за чужденци. Проституцията е незаконна, но не е трудно да се измъкнете от отговорност и да си платите. Проверете в нощния клуб The Hungry Duck, който е затварян на няколко пъти за оргиите, които организира. Другарю, вземи още водка, зареди добре и виж как е започнала революцията!

Рио де Жанейро, Бразилия

Красотата на бразилските жени е легендарна. Помислете си за Жизел Бюндхен и Алесандра Амброзио. Рио е едно от най-игривите места на света. Безсънните нощи, прекарани в танци и други забавления на Копакабана и Ипанема, остават в мислите за цял живот. Разсъблечените жени по улиците и на плажа, нощните клубове, в които се чуват пламенните ритми на Боса Нова, разходките по плажовете, облени от лунна светлина… Това не е сън, а реалност, която придобива главозамайващи мащаби по време на Карнавала. Маскарадните шествия карат града да закипи от страст.

Лас Вегас, Невада, САЩ

Каквото и да се говори, един такъв списък е непълен без Лас Вегас. Денонощният хазарт и стриптийзът, са допълнени от изтънчени коктейли и храни. Още докато се разхождате по улицата, в ръката ви по чудотворен начин ще се появят визитки и брошури точно за местата, които ви трябват. Искате да постреляте с ловна пушка – нужно е само да влезете в магазина с шофьорската си книжка. Лас Вегас е официално признат връх на порока.

Амстердам, Холандия

Почитателите на канабиса могат да се отбият във всяко едно от хилядите кафета, където да си купят нещо за пушене. Когато се почувстват по-леки и по-удобни, те могат да отидат да се разходят до „Квартала с червените фенери”, където проститутките са достъпни за всички желаещи. Баровете и клубовете са отворени през цялата нощ и забавленията там също не знаят край.

Тихуана, Мексико

Възрастта, на която може да се консумира алкохол тук, е 18 години. Пиенето и текилата са на безценица. За Тихуана се говори, че дори и затворът тук е място на неспирна веселба. По улиците се продават наркотици, стриптийз клубовете насърчават ентусиастите да се възползват от предложените им възможности. Бъдете внимателни с по-бедните квартали и с полицията, която не си поплюва, а присъдите се дават лесно. Поръчайте две бири, две текили и две жени. Нататък е лесно.

Патая, Тайланд

Красивият край на всяка история започва с утрото и изгрева на слънцето. Разходете се на изток, вижте невъздържаните тържества, които се организират в Тайлан, и ще разберете защо това е вероятно най-грешният град, който сте виждали. Нощният живот в повечето градове, за които помислите, ще изглежда като ученическо парти. Търсачите на порочни усещания могат да прекарат живота си в Патая и да не помислят да отидат другаде. Отдадеността на проститутките и силата на уличните бойци са впечатлили не един чужденец. В нощните клубове богаташите могат да изпратят на други богаташи кокаинови магистралки. Мнозина заспиват на плажа и се събуждат чак на следващата вечер, готови за нови забавления.

Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=6&articleId=2733

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme