Забавления в нощен Банкок





Банкок отдавна разби клишето, че една нощ, прекарана в града, може да усмири всеки. Една нощ в столицата на Тайланд може да направи всеки ... просто щастлив. Предлагаме ви някои от най-забавните нощни удоволствия, които можете да изживеете в Банкок.

Вечерен круиз по р. Чао Прая

Представете си тайландската история, култура и кухня в съчетание с пътешествие по Реката на кралете. Без значение дали на луксозно корабче или на традиционна баржа, от водата могат да се разгледат величествените тайландски храмове. Туристите се потапят в автентичната оживена атмосфера в компанията на местно блюдо.

Пищните представления

Пищните костюми и невероятните представления оставят всеки турист замаян. В допълнение – малко превиване от смях с преоблечените като жени актьори.

Палави изживявания в банкокска дискотека

Patpong, Nana Plaza, Soi Cowboy – това са най-горещите точки за срещи с екзотични дами и господа и ... за някое и друго удоволствие за една нощ!

Коктейли на покрива

Един коктейл в облаците? Защо не! Баровете по покривите на банкокските небостъргачи изведоха нощния живот в тайландската столица до невероятни висоти. Буквално.

Шопинг по тъмно

Туристите, които не са почитатели на шумните клубове, могат да се позабавляват с малко нощно пазаруване. Моловете са отворени до късни доби, но по-интересно е на бул. „Као Сан”.

„Чудото на Сиам”

"Сиам Нирамит", или „Чудото на Сиам”, е 80-минутно представление на най-голямата и величествена сцена в света. Стотиците актьори и блясъкът успешно пренасят туристите в Земята на усмивките.

Нощ в розово

Див и никога скучен – нощният живот в Банкок често се „облича” в розово. Местните са известни със своята толерантност към хомосексуалистите. Затова те разполагат със също толкова възможности за луд купон, колкото и хетеросексуалните.

Музика на живо

Джаз в опушено заведение, соул в лобито на хотела или пък традиционна тайландска музика в реномиран ресторант. Ако туристите се поогледат, ще открият, че нощният живот в Банкок изобилства и от рок динозаври. В оригинал.
Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=6&articleId=3089

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme