Идеи за оригинално сватбено тържество




Традиционна тайландска сватба
Ако си падате по мистицизма на Далечния Изток, то Тайланд е вашето място. Традиционната тайландска сватба е най-добрия избор за търсачите на екзотиката. Булката и младоженецът са облечени в традиционни тайландски носии и идват за церемонията в каруци. След сватбата по стар обичай трябва да пуснеш на свобода една птица, една риба и една костенурка. Партито включва тайландски танцьори. Можете да избирате между будистка, православна и източна церемония.

Сватба в джунглата
Вече е възможно, но само в Австралия. Джунглата на Австралия спира дъха с естествения пейзаж на тропическа гора, наобиколена от папрат, палми и симфония на диви птици. Частен кораб ви отвежда до места, до които никой не може да бъде допуснат и свещеникът ви бракосъчетава насред дивата джунгла. Всичко това, разбира се с музика, цветя, шампанско и торта.

Бяла сватба
Ако Снежната кралица се омъжваше, то опредено щеше да е в Швеция. И то не къде да е, а в Ледения хотел, популярна туристическа атракция, която предлага церемония за смелите и за тези, които искат да се оженят. Олтар, маси, столове и дори спални от лед, плюс традиционното за Швеция ястие Лаппиш. Предлагат се и две нощи в „стаите на Аврора“, специални помещения, от които да наблюдавате зашеметяващите северни сияния.

Сватба във вулкан
И ако наистина връзката ви е по-гореща от вулканичната лава, то защо да не я увековечите в кратера на вулкан на най-модерния в момента гръцки остров Санторини. Романтична гледка, море и сватба по невероятната гръцка традиция. За по-натурално изживяване ще имате на разположение магарета, музиканти, сиртаки и узо.

Сватба на плажа
Това може да бъде уникално преживяване, което се случва на малък самотен остров, нает специално за събитието или на някоя популярна детинация. Звук на разбиващи се вълни, бял пясък, палми и кокосови орехи... романтично нали? Спокойно можете да превърнете вашия сватбен ден в един безкраен меден месец.

Сватба в планината
Драконовата планина на Южна Африка, наречена от местните Квазулу е едно екзотично, топло място, скътано в националния парк на страната. Сватбата на фона на планинския пейзаж е в господарско имение, оборудвано с голф игрище, басейн и автентичен африкански ритуал, включващ 12 символа на африканския живот - вино, жито, пипер, сол, горчиви билки, вода, делва, сапун, мед, копие, щит и копие от Библията или Корана. Традиционното сватбено парти се нарича караму.

Сватба под водата
Гмуркачите могат да имат техния стил дори когато се женят. Церемонията започва на специална лодка от брега до мястото, където булката и младоженецът се гмуркат и разменят халките си под водата. Клетвите се разменят без думи, а свещеникът ги чака на борда.

Сафари сватба
Когато чуем сафари, винаги се сещаме за Кения, Африка. Защо пък да не се ожените, докато само на няколко крачки от вас се разхождат слонове и жирафи. Дива красота, церемония в съпровод на автентичните песни на племето Масаи. И сватбено парти около огън, заобиколен с африкански колиби.
Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=6&articleId=843

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme