Ултралуксозни играчки за дома


Стаята-хумидор



Ако сте си купили къща за няколко милиона, то непременно трябва да се сдобиете с някои от тези луксозни интериорни решения. Millionaire.bg ви представя най-доброто от най-доброто за наистина луксозен интериор.

Мраморна вана
Лондонската компания Limestone Gallery предлага интериорни решения от естествени материали. Уникалното на ваната е, че тя е изработена от един цял мраморен блок. Тя може да достигне цена от 140 хиляди долара.

Масичка за кафе
Масичка за кафе на David Lloyd Thompson е сред вещите с етикет „само най-доброто“. Не става въпрос само за това, че тези мебели са уникални, но когато става въпрос за личен вкус, вероятно всяка знаменитост ще ги хареса. Особено в съчетание с маслените платна и цената от 50 хиляди долара.

Хладилник с кристали
Да, това са отново кристалите Swarovski. Когато се появят, те правят всяка вещ очарователна и този път е ред на хладилника. За радост на купувачите той не е покрит изцяло с кристали, но от него са изработени само няколко екземпляра, които се предлагат в Harrods на цена от 20 хиляди долара.

Дизайнерска миялна машина
Samsung предлага миялни машини, стилизирани от модния дизайнер Андре Ким. Сигурно мнозина биха се изкушили да имат и тази луксозна вещ в дома си. Цената й ще се изясни по време на изработката, което означава, че нейният размер може наистина да отлети нависоко.

Паник стая
Паник стаята (panic room), предложена от GMS UK, е подсилена със стоманени листове. Девет-инчовите бетонни стени и секретната ключалка вървят заедно с отделна вентилационна и комуникационна система и всички други удобства. Стаята има дори свой отделен генератор, но цената отново се уточнява допълнително.

Стая за пури
Швейцарската компания Michel Perrenoud предлага изискана стая за пури, която първоначално е проектирана за барове и хотели. Тя има пълна защита от влага, направена е от отделни модули и за първи път е инсталирано в хотел Lausanne Palace.
В стаята-хумидор могат да се държат 10 000 пури. Цената, заедно с доставката и монтажа е 83 хиляди долара.

Барбекю
BeefEater предлага вероятно най-скъпото барбекю в света. Техен кухненски център за открито е и едно от последните нововъведения в областта, който е създаден с цел да достави максимално удоволствие. Цената е около 50 хиляди долара.
Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=2&articleId=920

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme