Най-романтичните места за предложение за брак





Има места, които са класически за предложение за брак. На някои от тях вече се правят и много бизнес предложение, но романтиката е нещо толкова субективно, че винаги можете да опитате да избягате от клишето с оркестър, маскараден костюм, фойерверки и летящи бели гълъби.

„Понт ньоф”
Париж, Франция

Ако на своя интимен въпрос искате да получите едно гръмко и звучно „да”, можете спокойно да изберете моста „Понт ньоф” („Новият мост”) в Париж.
Градът на светлината, Сена, Лувъра, „Нотр Дам”, площад „Конкорд” и Айфеловата кула в далечината.
Този мост е обичан от влюбените още от построяването му през ХVІ век.

„Долината на кралете” (Уайпи О’Вали)
Хаваи

Не е случайност фактът, че мнозина избират за този съкровен момент топлите страни – с надеждата обичта на влюбените да гори безкрайно. Красотата на панорамата изпълва сърцата с любов. Поляните, езерата с лилиите, водопадите и скалите създават невъобразимо романтично усещане. През долината лъкатушат седем потока, а фермите и плажовете наоколо създават своеобразни граници, за да могат сетивата да не се изгубват.

Big Sur
Калифорния, САЩ

Двама души поемат на път. В Америка има много прочути магистрали, които създават романтично чувство, като например прочутата магистрала Route 66.
Big Sur е 150-километрова отсечка, свързваща Кармел и Сан Симеон. Скалистият бряг и внущителните планини Санта Лусиа са идеални за сбъдване на мечтите ви. Можете да спрете насред пътя или при хотел Post Ranch Inn с изглед към океана.

Пайтънс
Санта Лусия (Карибите)

Гледката към Пайтънс, вулканичните върхове на Санта Лусия, е наистина изумителна. Нищо чудно, че те са включени в списъка на Световното наследство на ЮНЕСКО.
Скалистото им било се извисява на над километър над повърхността на океана, а моментите край тях ще са незабравими.
Не ви липсват също удобства и дълги, пусти плажни ивици, където да пиете шампанско, да хапвате на спокойствие и да се излежавате. А след вас морето ще изтрие следите ви – ще остане само подареният пръстен.

Бора Бора
Таити, Френска Полинезия

Излезте от дървената къща и тръгнете с лодка край бреговете на Таити, окъпани в светлината на залязващото слънце. Бора Бора ще ви предложи усещане за чиста природа, първична страст и окриляваща романтика. Това не пречи да вземете чаша шампанско със себе си, за залеза зад планината Отеману.

Остров Джудека
Италия

Близо до Венеция, с нейните величествени дворци и извити улички и канали, се намира острова Джудека. Той винаги е привличал влюбените души, а панорамния изглед към лагуната е давал простор на мечтите им. От тук се вижда Двореца на дожите и площад Сан Марко. Най-красива гледка се открива от Hotel Cipriani, част от двореца Вендрамин от ХV век.

„Сентръл Парк”

Съчетайте изгледа към паметника на Колумб и входа към парка. Ресторантът на Томас Келер Per Se ще ви помогне да преобразите Манхатън поне за малко и да го направите по-романтичен. Цената на вечерята е около 300 долара на човек, но какво е това в името на любовта?

Разходка с балон с горещ въздух над Масай Мара
Кения

Ще ви опишем само най-грубо вашето романтично пътуване. Разходката из дивата природа на Масай Мара отначало е нещо, с което трудно свиквате, тъй като идвате от някой голям град. Дивите животни и тропическата растителност постепенно ви покоряват. Удобствата на традиционните къщи и хотели из района ви карат да се чувствате все по уютно. Идва моментът, за който сте мечтали – разходка с барон над резервата.

Плажът Хаямс
Австралия

Искате да направите предложение на плажа? Искате да не бъдете един от многото, които търсят дворци или високи върхове?
На източния бряг на Австралия, на юг от Сидни, ще откриете плажа Хаямс, който е в книгата на рекордите на Гинес за най-бял пясък. А красивата крайбрежна алея, разцъфналите градини и изпълнените с живот води ще ви подскажат, че има достатъчно място да направите своето обяснение в любов.

„Вертиго”
Банкок

Този бар-ресторант не се препоръчва, ако имате страх от високото – той е на 61-ия етаж на хотел Banyan Tree в Банкок. Когато слънцето се скрие, ще видите как изгряват далеч под вас светлините на града. Съблазнителния небосклон и волният вятър още повече ще отдалечат града от вас. Консиержът може да уреди всички подробности – цветя, фойерверки и шампанско.

Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=6&articleId=2412

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme