Кои са най-добрите места за закуска по света?




Денят се познава по сутринта, а сутринта се познава по закуската. Сутрин хората са по-организирани, правят своята закуска с повече хъс и това се отразява на настроението им през целия ден. Сега ви представяме някои от най - добрите места по света за сутрешна закуска.

Norma's
Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ

Оживените градове понякога дават твърде голям избор, но една добра възможност за закуска в Ню Йорк е Norma's. Заведението е на Le Parker Meridien отваря още в 6.30 сутринта и предлага находчиви закуски като кифла с фоа гра, аспержи и диви гъби или кифлички с масло, манго, папая и канела.

Seasons Restaurant
Вашингтон, САЩ

Някои от фигурите, които движат живота в града, идват сутрин в този ресторант. Първата причина е апетитния аромат, а втората – великолепният изглед към градината. Докато чакат своята закуска – често това са яйца в масло, бекон, шунка, огретен, аспержи или свежа салата. Ваниловото кисело мляко и френските сладки с кленов сироп също са ценна атракция.

The Wolseley
Лондон, Великобритания

Това примамливо място за закуска е на едно от главните кръстовища в Лондон - „Пикадили Съркъс“. То прилича малко на кафене в Париж, но включените в менюто омлети, месни деликатеси и печива от пухкаво тесто са забележителни по английски.

Eagles Nest (American Club)
Сингапур

За идващите от Запад, American Club е удобно и уютно място, където светът изглежда по-близък и по-познат. Той се намира в самия център на града и тук можете да опитате различни местни специалитети – ястия с ориз, риба, скариди и зеленчуци. В менюто обаче имате и познати неща като кроасан и пържени яйца с бекон.

Satsuki
Токио, Япония

Това е едно очарователно, ранобудно заведение. Тук можете да дойдете още в 6 сутринта и да опитате най-различни ястия – както местни, така и чуждестранни. Внушителната закуска тук ще ви даде сили за целия ден, но и леката храна като рохко яйце с подправки и парченце прошуто или моцарела. Опитайте обаче японската овесена каша с нори и подправки.

The Lounge
Хонконг

Тово просторно местенце в хотела Four Seasons Hong Kong е идеално за вашето сутрешно кафе или натурален сок. Добавете юфка със сос, ориз с пилешко или говеждо, рибни деликатеси и яйца със зеленчуци. Денят ви ще бъде пълен с наслада.

Tout Bon
Брюксел, Белгия

Това кафене е обичано от мнозина от членовете на Европейския съюз, които намират тук вдъхновение преди своите срещи. Кифличките, соленките и сладките са славно начало на деня, особено когато са придружени от италианско капучино.

Beauty's Restaurant
Монреал, Квебек, Канада

Колкото по рано си уговорите среща и маса в този ресторант, толкова по-голяма ще бъде радостта ви. Гевречетата, кифлите, сирената и рибните ордьоври могат да бъдат завършени с палачинка с шоколад и сметана.
Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=6&articleId=1905

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme