Най-добрите плажове на Южна Америка


Тайрона, Колумбия



В търсене на красотата, авантюристите покоряват всеки залив и плаж на Централна Америка. Местата там очароват не само с романтиката си, а и с това, че са недокоснати от човека. Но, ако продължите още на юг, ще откриете, че има и други места, които преливат от живот, страст и сексапил. Онези, които пожелаят, ще имат своя благодарна и боготворяща публика, но дългите, просторни и усамотени плажове също са там.

Ипанема
Рио де Жанейро, Бразилия


Този плаж е легендарно място, увековечено от бразилската музика, от танците до зори и от разкрепостената любов. Над него се извисяват върховете, наречени „Двама братя“, а около кулата на спасителите Posto 9 се събират някои от най-пламенните девойки в страната.

Копакабана
Рио де Жанейро, Бразилия


И отново Рио де Жанейро е името което не спират да си повтарят пътуващите към Бразилия. Тук ще намерите жени, които са събрали в себе си много слънчеви дни, а бикините им сякаш не са там.

Пунта дел Есте
Уругвай


Това е един от най-прочутите курорти в Южна Америка и от декември до март тук можете да срещнете не знаменитости от цял свят. Плажът, заведенията и нощния живот са преобразили градчето, но са го направили и по-неустоимо.

Прая до Роса
Санта Катарина, Бразилия


Южната част на Бразилия е онова място, което половината фотомодели на Ню Йорк наричат „вкъщи“. В същото време плажове като Прая до Роса дават възможност за неповторими срещи сред пясъчните дюни, където талантът и красотата ще станат причина за откриването на поредното момиче за корицата на Vogue.

Пичилему
Чили


Пичилему спечелва първите си лаври като любима дестинация за сърфистите. Плажната култура тук е все още в своята зора, а красотата на туристите е естествена и непринудена.

Тайрона
Колумбия


Националният парк Тайрона е на север от Санта Марта. Градът може да бъде изпълнен с хора, които не спират да се забавляват. От своя страна красотата на Тайрона също има свое дневно и свое нощно лице, но те са далеч по тихи и спокойни.

Мар дел Плата
Аржентина


За жителите на Буенос Айрес, които не стигнат до Пунта дел Есте остава да се порадват на Мар дел Плата, на близо 400 км на юг. Тук идват мнозина заради красотата на природата и възможността да практикуват най-разнообразни спортове.

Манкора
Перу


Плажът Манкора е известен със своите чисти води и красиви вълни. Това е един от най-популярните плажове на Перу, а на лунна светлина той се привлича като магнит търсачите на страсти.

Фернандо де Нороня
Бразилия


Това е един от „неоткритите“ още плажове и красотата там е неочаквано покоряваща. Особено ако сте попаднали в подходяща компания.

Чорони/Пуерто Колумбия
Венецуела


Двата плажа са един до друг и ще може да се насладите на някои от най-сексапилните жени по плажовете на Южна Америка. Разходките през паркът „Анри Питие“ могат да завършат с чаша коктейл на брега.

Източник: http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=6&articleId=2034

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересни статии из мрежата Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme